Frisk fornyelse av kjøkkenstolene

Velbrukte stoler får sjarmen tilbake ved hjelp av maling og farger.

Har du litt ymse utgaver av stoler rundt kjøkkenbordet og har sett deg lei på at de ikke hører sammen, kan løsningen være å gi dem en ansiktsløftning. Eller kanskje har du et noe slitent møblement som du drømmer om å skifte ut. Før du foretar deg noe som helst – vurder å male stolene!

Vi tar vare på

I våre gjenbrukstider, hvor det står høyt i kurs å ta vare på det vi har fremfor å kjøpe nytt, er det å male møbler midt i blinken. Velger du å beholde kjøkkenets stoler og fikse på dem, har du også en enkel og rimelig måte å skape forandring på. Slitne, kjedelige og tilsynelatende utgått på dato-stoler får et mer spennende liv med sitt fornyede utseende, samtidig som de gir omgivelsene en personlig touch. Og kjøkkenet blir et enda hyggeligere rom å oppholde seg i.

Forskjellig effekt

Ved å gi like stoler forskjellige farger, gir det fornyet liv til møblementet. Effekten avhenger selvsagt av hvor fargesterke de blir. Maler du forskjellige stoler i samme farge, samles de til en helhet. Stolenes ulike former vil likevel gi en fin dimensjon til ensemblet.

Har du en enslig stol som ikke passer inn, kan løsningen for eksempel være å gi den en farge som noe annet på kjøkkenet, eventuelt en nyanse lysere eller mørkere enn det. Eller mal den i en farge som ikke finnes ellers i rommet, for å fremheve den. Uansett hva du går for, vil du selv ha full kontroll på farger og sammensetninger, og oppnå et høyst personlig resultat.

[envira-gallery id=»154″]

Pusse opp stolene dine? Husk å benytte deg av dine medlemsfordeler!

Som medlem i Boligbyggelag, har du mulighet til å benytte deg av en rekke gode medlemstilbud. Husk å aktivere medlemskortet ditt for å kunne få rabatt og bonus, og dra det i betalingsterminalen ved kjøp for å få bonus på toppen. Du kan også få tilgang til ditt digitale medlemskort

ved å laste ned medlemsappenBoligbyggelag medlem” og få bonus ved å registrere bankkortet ditt på ”Min side”.

 

 

Les også: Ulike måter å male stolenstol som males

Ikke gå glipp av medlemsfordelene dine

Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag