Arrangerte over 150 barnebursdager i fjor

portrett av mann

Det handler om å skape gode minner og en verdig bursdagsfeiring for de som trenger det mest, forteller Ronny Johnsen i Rett Fram Opplevelser.

– Barnebursdager forklarer mye av det vi holder på med. Det handler om å skape gode minner og en verdig bursdagsfeiring for de som trenger det mest, forteller Ronny Johnsen i Rett Fram Opplevelser.

Når du tenker tilbake på din egen barndom. Så husker du sikkert bursdagen din som en stor dag. Det var den ene dagen i året hvor du ble feiret, og bursdagsfeiringen var en stor opplevelse. Sannsynligvis inkludert en eller flere kaker, kanskje med en egen pølsekiosk, og helt sikkert sammen med gode venner.

– Når man er barn så er det å få feire bursdagen sin så utrolig viktig, men dessverre så er det slik at mange, av ulike grunner, ikke har mulighet til å få gjennomført dette. Av denne grunn har vi satt oss som mål å hjelpe alle foreldre som på en eller annen måte sliter med å få arrangert en barnebursdag, fortsetter Johnsen.

 

Tredelt tilbud

Tilbudet til Rett Fram Opplevelser er tredelt. De kan hjelpe med innkjøpene av alt det som trengs til å gjennomføre en barnebursdag hjemme. Noen ganger kan de hjelpe med å få oppfylt drømmen om en barnebursdag ute hos en av de mange samarbeidspartnerne deres, som på bowlingen. Eller så kan de tilby en full pakke i lokalene sine ved Bragernes Torg.

– De som feirer her hos oss kommer til et ferdig pyntet lokale med alt som hører en bursdagsfeiring til. Her får barna kaker, brus og hamburgere. Og så legger vi inn ulike aktiviteter ut i fra hva bursdagsbarnet ønsker, slik som discokveld, karaoke eller kinofilm, forteller Johnsen entusiastisk.

disco

Vi legger inn ulike aktiviteter ut i fra hva bursdagsbarnet ønsker, slik som discokveld, karaoke eller kinofilm, forteller Johnsen entusiastisk.

Og det er ingen tvil om at barnebursdagene i organisasjonens lokaler har blitt en stor suksess. Faktisk så er de så morsomme at Johnsens egen datter ønsket seg akkurat en slik bursdag selv.

– Jeg og datteren min var innom her en kveld det ble gjennomført bursdagsselskap, og etterpå fortalte hun at det var akkurat en slik bursdag hun ønsket seg selv. Og da tenker jeg at vi har lykkes, når et barn som tidligere ønsket å feire bursdagen sin på Drammensbadet, i stedet ønsket et slikt opplegg som vi tilbyr her, forteller han.

 

NBBO er stolt samarbeidspartner med Rett Fram Opplevelser og i år ønsker vi å bidra til deres aktiviteter gjennom å gjøre organisasjonen bedre kjent. Av denne grunn vil vi presentere organisasjonen og aktivitetene i alle våre nummer av medlemsmagasinet.

Ønsker du å bli bedre kjent med Rett Fram – finn de på Facebook eller besøk rett-fram.no

Ønsker du å støtte? Støtt med valgfritt engangsbeløp til VIPPS-nummer 105727

[envira-gallery id=»502″]

Ikke gå glipp av medlemsfordelene dine

Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag