På tide å legge om til sommerhjul

På tide å legge om til sommerhjul, eller trenger du nye dekk?

Da bør du ta med deg medlemskortet ditt til Dekk1. Der vil du møte dedikerte og serviceinnstilte medarbeidere som står klare til å hjelpe deg. Og som NBBO-medlem får du ti prosent rabatt, og et godt tilbud på dekkhotell.

 

mann som viser frem dekk

Flere velger å sette hjulskiftet bort til andre, forteller Sven Arne Juritsen som er avdelingsleder for Dekk1 Drammen.

Nylig åpnet dekk-kjeden en ny avdeling i Teglverksveien 11 B på oversiden av Lierstranda og E18. Vi tok turen dit for å få noen tips i forkant av årets første hjulskift.

For med en vinter som nesten uteble og en sol som varmer mer og mer, så er det ingen tvil om at tiden snart er inne for å tenke på dekk igjen. En oppgave som få rygger fryder seg over. Hjulvinna er sjeldent et favorittverktøy, og nettopp derfor er det flere som lar seg friste til å ta en kaffekopp, mens andre gjør jobben med å bytte hjul på bilen.

– Dekkbransjen er preget av to ekstreme sesongtopper. Når solen titter frem på våren, eller ved det første snøfallet på høsten, så blir det rimelig hektisk i butikkene våre. I tillegg så bidrar større dekk og ny teknologi med dekksensorer til at flere velger å sette hjulskiftet bort til andre, forteller Sven Arne Juritsen som er avdelingsleder for Dekk1 Drammen og Dekk1 Åssiden.

 

Bredt utvalg
Hjulskiftet er også en gyllen anledning for å bytte ut utslitte dekk med flunkende nye. Og det at Dekk1 er en uavhengig forhandler, som ikke eies av en dekkprodusent, gjør at kjeden kan tilby et bredt utvalg av dekk, som de vet er gode, uavhengig av produsent.

– Vi er opptatt av å finne rett dekk til kunden. Det er flere ting som spiller inn. Hvilket kjøremønster du har, hvor du kjører, og ikke minst hvor mye du kjører. Ofte vil det lønne seg å investere i litt dyrere dekk for å få best valuta for pengene, men vi har dekk i alle prisklasser. Så kunden har full valgfrihet i et stort spekter, forklarer
Juritsen.

 

Første sesong gratis
Har du lite plass til å lagre hjulene som ikke står på bilen, eller er du lei av frakte dem frem og tilbake til dekkverkstedet? Da kan du sjekke dem inn på dekkhotellet hos Dekk1, og føle deg trygg på at dekkene blir oppbevart i optimale forhold.

– For å bevare dekkene lengst mulig er det viktig at de rengjøres før lagring og at de oppbevares mørkt, tørt og kjølig. Vi har et topp moderne dekkhotell med stor kapasitet, og alle medlemmer får første sesong på hotellet gratis, så kan de selv teste om dette er noe for dem, sier avdelingslederen.

Og når kunder kjøper dekk eller benytter dekkhotellet får de mulighet til å tegne en PåVei1-forsikring.

– Vi er den eneste aktøren i bransjen som gir denne garantien, som inkluderer en 24/7 veihjelp, full bytterett og forsikring av dekkene, forklarer han.

 

Bestill time allerede nå
Går du med en snikende mistanke om at du bør ha nye dekk denne våren. Da er oppfordringen fra Juritsen klar.

– Ta med dekkene dine til oss allerede nå, så kan vi vurdere dem. Trenger du nye, så er det bare å få lagt på nye dekk i god tid før selve hjulskiftet. Da unngår du unødig venting.
Og er du allerede kunde hos Dekk1 og har dekkene dine innlagt på hotell, da kan du logge inn på kundeportalen til Dekk1 for å se status på dekkene dine.

– Normalt sett vil vi kontakte alle dekkhotellkunder som bør bytte dekk før sesongen, men for å være på den sikre siden, så kan det være lurt å sjekke selv. Og da kan du jo samtidig benytte anledningen til å booke en time for hjulskift, så er du sikret å få en rask og god service uten å måtte stå i kø den dagen sommerhjulene skal på, råder Juritsen.

 

dekkforhandlerEnkelt på nett
Timebestilling gjøres enkelt på nett. Og er åpen for alle.

– Dette er like aktuelt for alle. Både for de som har dekkene på hotell her hos oss, og for de som har hjulsettet hjemme, men som ikke orker tanken på å børste støv av jekken, sier Juritsen.

Bestiller du hjulskiftet ditt allerede nå. Så er det bare å putte det inn i kalenderen og møte opp til avtalt tid. Da er du sikret et raskt skift, uten kø og venting. Og om kong vinter skulle bestemme seg for å utvide sesongen, så er det enkelt å gå inn å endre bookingen i ettertid.

– Vi er opptatt av å gjøre det enklest mulig og spare kunden for tid. Timebestillingsystemet vårt er nøkkelen til det, så bruk systemet for det det er verdt, oppfordrer avdelingslederen.

 

Dine nærmeste Dekk1-verksted:

Dekk1 Åssiden
Ingvald Ludvigsens gate 27 A. 3027 Drammen

Dekk1 Drammen
Teglverksveien 11 B. 3413 Lier

Dekk1 Lier
Huebysletta 19. 3400 Lier

Bestill din time på: www.dekk1.no

Ikke gå glipp av medlemsfordelene dine

Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag