Fotogruppe, foto Anngunn Dårflot (1)
Blektjern
Byttedag - folk som bytter klær, gjenstander
Nordbykollen

Fellestur - Fotoglede

10-17-23 og 31. mars

Lavterskeltilbud for ALLE som liker å fotografere, enten det gjøres med mobil, speilrefleks eller annet fotoutstyr. Sjekk programmet på DNT Drammen og Omegns nettsider. Den siste fotturen i nærområdet (31. mars) går til Thurmanns vei og Hamborgstrømskogen i Drammen by.

Turledere: Anngunn 99296343 eller Eli Renate 41550891.

 

 

Foto: Anngunn Dårflot

 

 

 

 

Bynært turmål på egen hånd

Åpen søndagskafe på Blektjern

Kjør inn på veien Drafnkollen på Austad og parker ved Drafnhuset. Derifra fører en fin gangsti opp til Blektjern, et idyllisk område med kunstig dam, som Drammen kommune har rehabilitert.

I samarbeid med Jasmin kvinnenettverk vil DNT Drammen og Omegn holde åpen kafè i damvokterboligen søndag 29. mars. Fra og med april legges det opp til åpen kafe annenhver søndag. Datoene var ikke fastsatt da bladet gikk i trykken. Sjekk DNT Drammen og Omegns nettside.

 

I tidsrommet 11.00-16.00 serveres det kaffe, te, nystekte kanelboller, vafler, brus, is og pølser.

 

 

 

 

Byttedagen «Grønn Onsdag»

22. april, kl. 16.00-20.00, Nedre Storgate 10

Vi nordmenn ligger i verdenstoppen når det gjelder anskaffelse av tur- og sportsutstyr. DNT Ung slår et slag for gjenbruk, med andre ord: Bytt, selg eller gi bort. Utstyr som av ulike grunner ikke lenger er i bruk, både kan og bør bytte eier under arrangementet «Grønn onsdag», som er den femte byttedagen i rekken, på like mange år. Arrangementet er åpent for alle.

Utstyr du vil kvitte deg med skal innleveres i DNTs Turbutikk på Bragernes i tidsrommet f.o.m. 13. april t.o.m. 22. april. Merk utstyret med navn, mobilnummer og betingelser (evt. salgspris). Spørsmål? Ring Sigbjørn Bøtun, mob. 905 77 749.

 

 

Foto: Andre Martin Pedersen

 

Nærtur - Nordbykollen rundt

Onsdag 15. april

Dagens markatur går fra Tors vei og rundt Nordbykollen sør-øst i Drammen by. Buss nr 05 til Tors vei kl 10.11 fra Bragernes Torg. Oppmøte utenfor Turbutikken senest kl 10.00. Rolig tempo. Vi gjør en god rast under åpen himmel. Ta med mat, drikke, noe godt å sitte på og passende fottøy.

Kontaktpersoner: Per Larsen 917 91 211. Frøydis Neprud 908 94 759.