Utemøbler for alle behov

Rotting, aluminium, stål og teak. Grunnfargene svart, grått, beige og hvitt kan kombineres med fargerike puter og detaljer. En av landets fremste eksperter på utemøbler, Magnhild Bergem, byr på ideer og inspirasjon til hva som kan passe hjemme hos deg.

Tekst: Reidar Heieren - Foto: Reidar Heieren og leverandørene

Magnhild Bergem er drivkraften bak Plantebørsens brede satsning på utemøbler, som inkluderer de fleste prisklasser, typer og stilretninger. I løpet av de siste femten årene har bedriften skaffet seg ry som en av Østlandets mest offensive møbelleverandører i sitt slag, i tillegg til alle slags planter, stauder, busker og hageartikler.

 

Trender for enhver smak
-I våre dager er det ikke enkelt å snakke om helt bestemte trender, for vi har vel knapt hatt så mye ulikt å velge mellom som nå. Imitert rotting i flere kategorier og prisklasser har kommet for å bli. Stadig flere får øynene opp for det brede utvalget i aluminium og stål, gjerne kombinert med teakdetaljer, forteller avdelingsleder Magnhild Bergem hos Plantebørsen i Lier. Selv hammocken har blitt populær igjen. Utvalget er større og stilen er flottere og mer spennende enn hva den en gang var.

-Værbestandige puter har blitt helt vanlig. Men kvaliteten varierer med prisen, og det er uansett ugunstig å la putene være ute i regnværsperioder. Mitt råd er å sette på beskyttelsestrekk når møblene ikke brukes. Da beskyttes både putene og resten av møbelet mot både regn, pollen og smuss, sier Bergem til NBBO-Magasinet.

 

Spiseplassen ute
Det finnes fine kompaktmøbler å velge i for de som har begrenset uteplass. Har du derimot stor uteplass, så kan du supplere med langbord og stoler. Flere typer spisebord er forlengbare, helt inntil tre meter, med solide skyveløsninger og ileggsplate. En annen mulighet er spisebord i grå lettbetong. Apropos bord; nå finnes det også hev- og senkbare sofabord. Og vi kan velge og vrake i spisestoler, alt i fra enkle stablebare stoler i aluminium, til komfortstoler i rotting med tykke puter. Magnhild Bergem opptrer stadig som terassekonsulent på grunnlag av fotografier og metermål fra kundenes uteplasser.

Magnhild Bergem

Møbelansvarlig Magnhild Bergem hos Plantebørsen slår fast at både aluminium, stål og rotting er på moten. Magnhild Bergem er drivkraften bak Plantebørsens brede satsning på utemøbler, som inkluderer de fleste prisklasser, typer og stilretninger.

[envira-gallery id="1780"]

Vil du ha mer informasjon om utemøbler!

Kontakt Plantebørsen som hjelper deg med hele prosessen!