Du gir 50,vi gir 50

 

Nå får alle som melder seg inn i NBBO,
eller kjøper et medlemskap i gave, muligheten
til å støtte Rett Fram Opplevelser med
50 kroner. Og om de velger å støtte,
da dobler NBBO beløpet.

“Vi gir nye og gamle medlemmer

muligheten til å støtte

Rett Fram Opplevelser på en enkel måte.”
Ingrid Holst Nissen

– Vi har i mange år vært stolt sponsor av Rett Fram Opplevelser og jeg lar meg stadig imponere av hvor mye de får til med begrensede midler. Samtidig vet vi at foreningen er avhengig av støtte for å kunne hjelpe flest mulig. Så vi tenkte at det kunne være fint å gi nye og gamle medlemmer mulighet til å støtte på en enkel måte, forteller Ingrid Holst Nissen som leder medlemsavdelingen i NBBO.

Løsningen er lagt opp slik at man får opp et alternativ om å støtte Rett Fram Opplevelser når man gjennomfører en innmelding på nbbo.no, og som en ekstra gulrot har NBBO valgt å doble 50-lappen fra alle de som svarer ja til å gi.

– I løpet av et år er det godt over 1000 mennesker som melder seg selv, eller andre, inn via nettsidene til NBBO, så nå er vi veldig spente på å se hvordan responsen blir. Forhåpentligvis er det mange som svarer ja på spørsmålet, slik at vi kan overrekke en stor sjekk til glede for barn og unge i Drammensområdet, forteller Holst Nissen.

 

Skaper et pusterom
Rett Fram Opplevelser er en frivillig organisasjon som jobber for barn og unge som av en eller annen grunn holdes utenfor det sosiale fellesskapet som vi andre ser på som en selvfølge.

– Vi har tatt på oss oppgaven å skape aktiviteter, opplevelser og minner for livet til de barna som trenger det mest. Vi er tre heltids-engasjerte personer som sammen med en gjeng fantastiske frivillige, står på for å skape et pusterom i hverdagen til de som har det ufortjent vanskelig, forteller Ronny Johnsen som er organisasjonsleder i Rett Fram Opplevelser til NBBO-magasinet.
For noen barn er det alvorlig sykdom som setter en brems på hva de kan være med på. For andre barn handler det om økonomi, og mange reiser aldri på ferie.

– I motsetning til andre organisasjoner har vi ingen behovsprøving hos oss. Terskelen for å be om hjelp er i utgangspunktet så høy at vi har full tiltro til foreldre som oppsøker oss. Alle barn og unge som holdes utenfor det sosiale fellesskapet, uansett grunn, er velkommen til oss, forteller Johnsen.