Tekst: Lars-Johan Solheim Grann. Illustrasjon: AD Arkitekter

 

Elvebredden Park bygges for at du skal nyte livet. Her kan du lytte til elvebrus og fuglesang mens du nyter kaffen og en god bok på balkongen. Like rundt hjørnet kan du handle dagsferske bakevarer på byens café og rett utenfor døra finnes det flotte turområder som bare venter på at du skal benytte dem. Et liv i Elvebredden Park er et behagelig liv. Du slipper å tenke på snømåking.Vedlikehold er ikke et stadig tilbakevendende tema. Og alle de gode naboene dine som du møter hver dag i drivhuset, bidrar til å gjøre hverdagen vidunderlig.  

 

Lierbyen – midt i grønne Lier

Lierbyen er administrasjonssenter i Lier kommune. Her finner du kommunens rådhus, en rekke dagligvareforretninger og andre servicefunksjoner. 

Området ligger midt i Lierdalen og det er kort vei til store grøntområder. Med utgangspunkt i Lierbyen kan du blant annet velge å sykle eller gå langs den gamle jernbanelinjen som går over Gullhaug og Reistad og ender opp i Spikkestad. Veien er gruslagt og byr på en fenomenal utsikt på store deler av veien, og om vinteren blir det anlagt skiløype langs traseen.

Rett ved Elvebredden Park kan du også følge en flott sti som går langs Lierelva. Her kan du nyte frodig vegetasjon, elvebrus og fuglesang. Følger du stien helt ut kommer du til en fiskeplass og utsettingsplass for kajakk og kano. Valgmulighetene er mange, begrensningene er få, midt i grønne Lier.

 

Livet i Elvebredden Park

Elvebredden Park byr på en enklere hverdag i et populært og barnevennlig område. Her slipper du å sette deg i bilen for å komme deg til butikken, eller for å hente eller levere barn i barnehage.

 

Med kort vei til det meste

Innenfor en radius på 500 meter finner du blant annet to dagligvareforretninger, to apotek, café og gatekjøkken. I tillegg er det kort vei til skoler og barnehager. Her får du alt du trenger i hverdagen innen gangavstand.

Lierbyen Bussterminal ligger under 500 meter fra Elvebredden Park. Terminalen betjenes av linjene 62, 63, 64, 71, 72 og 169. Med hyppige avganger mot Drammen, Asker og Oslo. Her finner du også Lierbyens taxiholdeplass. Fra Lierbyen er det også enkelt å komme seg frem med sykkel til Lier stasjon eller Drammen sentrum.

 

Fellesrom ute og inne

Elvebredden Park leveres med en rekke fellesrom ute og inne. Disse rommene er perfekte for å skape sosiale møteplasser, eller for å dyrke dine hobbyer.

I garasjekjelleren vil du finne et samlingsrom med toalett og enkelt kjøkken. Rommet egner seg godt til mindre selskap, eller til små møter og sammenkomster. I kjelleren vil det også etableres et hobbyrom med innlagt vann og sluk i gulv. Dette er det perfekte sted for å vaske og fikse sykkelen, eller for å gjøre familiens ski klare for nye utflukter.

På det flotte uteområdet vil det etableres et drivhus. Her kan alle som ønsker det dyrke sine egne tomater, salater eller urter. Drivhuset vil bli en flott møteplass for flere generasjoner. Her kan barna få oppleve gleden av å smake på naturens frukter direkte fra egen plantekasse, eller du kan selv nyte gleden av å hente inn selvdyrkede urter til høstens vennelag.

På uteområdet vil det også etableres en bocciabane som vil bidra til at det blir et levende uteområde. Her kan man arrangere sosiale sammenkomster blant naboer, eller man kan invitere med seg familie og venner til en hyggelig stund.

Regler. Boccia kan spilles individuelt eller med lag på to eller tre spillere. Målet er å kaste kuler (egentlig av lær), og komme nærmest mulig en liten målball, som gjerne kalles «grisen». Konkurrentene har hver sin farge på kulene; rød eller blå.

Leilighetene selges med fastpris.

dame med sykkelhjul

Fellesrom ute og inne:  Perfekt for å dyrke dine hobbyer.

dame som sover i stol

For at du skal nyte livet:  Elvebredden Park bygges for at du skal nyte livet. Et liv i Elvebredden Park er et behagelig liv.

dame i drivhus med tomater

Felles drivhus:  Et felles drivhus gir deg muligheten til å dyrke frem sommerens beste tomater.

boccia og to mennesker

Egen bocciabane:  Med en egen bocciabane sentralt plassert i de flotte fellesarealene ligger alt til rette for morsomme og sosiale stunder sammen med dine nye naboer i Elvebredden Park.

boligblokk

Leilighetene i Elvebredden Park

Elvebredden Park består av 65 leiligheter. 36 av disse leilighetene er organisert som et borettslag, mens de øvrige er organisert som selveierleiligheter i et sameie.

Leilighetene varierer i størrelser fra 51 til 156 kvadratmeter. Det finnes en rekke leilighetstyper med ulike planløsninger. Alle leilighetene har egen balkong eller terrasse og alle med unntak av én har parkeringsplass i kjeller.

Leilighetene har praktiske og gjennomtenkte planløsninger med god arealutnyttelse og bygges etter nye energiforskrifter som gir lave oppvarmingskostnader. Alle leiligheter får vannbåren gulvvarme i stue og på kjøkken, noe som gir en svært behagelig og komfortabel oppvarming. Du trenger aldri mer å oppleve at det er gulvkaldt. I tillegg hindrer vannbåren varme transport av støv og gir et sunnere inneklima.

Bygningene omkranser et felles grøntområde som blir pent opparbeidet med gangstier, sittebenk, lekeplass, drivhus, bocciabane, beplanting og plen.

Stue og kjøkken

Det er enstavs eikeparkett på gulvene og lyse vegger. Kjøkkenet leveres i kvalitet som Sigdal type Uno hvit eller tilsvarende fra en annen leverandør. Dette er en moderne og tidsriktig innredning med hvite glatte fronter. Benkeplaten er i laminat med fargevalg innen samme priskategori. Det leveres integrert oppvaskmaskin og integrert stekeovn med platetopp.

 

Bad

Alle bad blir flislagt med dusjhjørner og vegghengt toalett med soft close toalettsete.  Det er planlagt lysegrå keramiske fliser på gulv og lyse fliser på 20x40cm på vegger. 

Badene leveres med hvit servant montert i benkeplate med underskap der det er tegnet inn, og over vasken blir det montert speil med lysarmatur.

 

Soverom

Soverommene vil ha enstavs eikeparkett og lyse vegger. Det leveres ikke med skap, men dette kan tas med som tilvalg.

 

Balkonger

Balkongene leveres med rekkverk i glass og innsynsvern. Det vil bli montert utelampe og stikk, og gulvet vil være i glattet betong. Dersom man ønsker flis på gulv kan dette velges som tilvalg.

 

Få med din personlige stil!

Velg den leiligheten som passer deg best ut fra planløsning og beliggenhet. Er man inne i prosjektet tidlig har man mulighet til å påvirke utformingen på sin egen leilighet for å skape sin egen personlige stil. 

veranda på taket

Les mer om Elvebredden Park

bad
soverom
kjøkken
stue