FÅ GODE OPPLEVELSER MED MEDLEMSKAPET DITT

mellom_ingrid-teater-(1-of-1)

Nå styrker vi satsningen på kulturopplevelser i medlemskapet ditt. Gjennom et samarbeid med lokale aktører innenfor den kulturelle arenaen ønsker vi å gjøre medlemskapet mer attraktivt gjennom gode lokale tilbud.

Tekst og foto: Lars-Johan Solheim Grann.

– NBBO har vært med på utviklingen av Drammensregionen siden 1946 og vi er opptatt av å bidra til at regionen skal være et fantastisk sted å bo. En viktig del av dette er at de kulturelle arenaene blomstrer, slik at man enkelt kan få gode opplevelser i sitt nærmiljø, forteller Ingrid Holst Nissen som er leder av medlemsavdelingen i NBBO.

Ifølge en kundeundersøkelse som ble gjennomført av EPSI denne våren benyttet 43 prosent av medlemmene i NBBO seg av medlemsfordelene sine i løpet av de siste tolv månedene. I den samme undersøkelsen fremkommer det at opplevelser er en av de medlemsfordelene som blir mest brukt av medlemmer i landets seks største boligbyggelag.

– Dette viser at opplevelser er noe mange er opptatt av, og gjennom å øke tilbudet av opplevelser til medlemspris tror vi at flere vil få glede av medlemskapet sitt, forteller Holst Nissen.

Undersøkelsen viser også at en av fem NBBO-medlemmer som har benyttes av fordelene sine, har brukt det på nettopp kulturtilbud. Det til tross for at tilbudet innenfor denne kategorien ikke har vært så stort.

– Det syns jeg er hyggelig lesning, og det underbygger på mange måter endringene vi nå foretar. Vårt viktigste mål er å skape et medlemskap som er attraktivt for alle som bor i regionen, og ved å satse på kultur og lokale avtaler tror jeg vi kommer langt på vei, sier Holst Nissen.

utekino (6 of 6)

Vi ville gjøre stas på et medlem med ekstra
lang ansiennitet og Ragnhild Larsen-Nyhus
ble den heldige utvalgte.

Med sitt medlemskap fra 1955 fikk hun en
egen sofa på utekinoen og en innholdsrik
piknikkurv med delikatesser.

Her sitter hun sammen med datteren
Andrea Larsen-Nyhus og Fredrik Haaning.

 

 

Opplevelser er en av de medlemsfordelene som blir mest brukt av medlemmer i landets seks største boligbyggelag. Vi øker tilbudet av opplevelser til medlemspris og tror at flere kan få glede av medlemskapet sitt på denne måten, sier Holst Nissen.

utekino (1 of 6)
utekino (5 of 6)

Ingrid Holst Nissen
leder av medlemsavdelingen i NBBO.

utekino (3 of 6)

Tine Haug Fritsø i NBBO

vinnere-gavekort

Julie Øistad og Aleksander Schivevold ble veldig glade når de fant hvert sitt gavekort fra Skousen Drammen i popcornbegrene sine.

BOBO VAR PÅ ELVEFESTIVALEN

Vår flotte NBBO-kanin koste seg med å dele ut drops på årets elvefestival, samtidig var flere av BOBO sine kolleger på plass på stand med et svært populært lykkehjul.

 

Tekst og foto: Lars-Johan Solheim Grann.

 

– Her har det vært utrolig mye folk, og topp stemning hele helgen, forteller Tine Haug Fritsø i NBBO.
Lykkehjulet snurret nærmest kontinuerlig og etterlot mange vinnere.

– Til tider hadde vi en lang kø som ønsket å prøve lykken, og mange stakk av gårde med premier som miniutgaver av BOBO, pastillesker, gavekort og kinobilletter, forteller hun.

Årets elvefestival viste seg å bli tidenes beste, og for Tine er det ingen tvil om at det frister å komme tilbake.

– Vi syns det var kjempegøy å møte så mye glade mennesker, og dette er jo en flott måte å få vist frem NBBO på, så vi kommer definitivt tilbake, sier hun.

kanin-deler-ut
tine-thora-kanin
kø-foran-lykkehjulet

Hvorfor bør du bli medlem i NBBO?

Den viktigste fordelen du får som medlem er forkjøpsrett til nærmere 10.000 boliger i hele Drammensregionen. I tillegg får du tilgang til et unikt fordelsprogram som gir deg rabatt og bonus i en rekke butikker når du er ute og handler.

 

MELD DEG INN HER