Knallstart for Elvebredden Park

Salgsstarten for Elvebredden Park førte til stinn brakke på Svensefjøset 8. mai. Over 150 personer hadde møtt opp, og etter noen timer var 33 av de 65 leilighetene tatt på forkjøpsrett.

 

– Dette var utrolig gøy og langt over forventningene, sier Tor Engebakken som er utbyggingssjef i NBBO.

Gøy var det også for Liv Turon som med sitt medlemskap fra 1963 ble den første som fikk velge leilighet på salgsmøtet.

– Dette var utrolig spennende og nå er jeg kjempeglad og lettet, forteller hun i det hun stiller opp for fotografen like etter at leilighetsvalget ble tatt.

I tillegg til Turon var det totalt 29 medlemmer som brukte sin forkjøpsrett på salgsmøtet.

– Her har vi tydeligvis truffet godt. Både med tanke på den sentrale beliggenheten og med et gjennomarbeidet prosjekt med gode kvaliteter og en god leilighetsmiks. Og det er hyggelig at så mange medlemmer valgte å bruke forkjøpsretten sin, sier Engebakken.

 

Byggestart til høsten

Den gode salgsstarten fører til at Engebakken nå kan forberede byggestart.

– Kravet om forhåndssalg var på 24 leiligheter og det kan vi jo trygt konstatere at vi nådde i løpet av en liten time. Så nå er det bare å brette opp ermene og komme i gang. Forhåpentligvis er vi i gang i løpet av høsten, slik at leilighetene kan bli klare for innflytting i løpet av 2021, forteller han.

Jan Vidar Avdal som er megler for Elvebredden Park forteller at det i stor grad er eldre og lokale kjøpere i prosjektet.

– Mange er voksne mennesker som ønsker å bytte ut store hus med en lettstelt leilighet hvor de slipper å bruke tid på hage. Nærhet til offentlig kommunikasjon og servicefunksjoner har også vært viktig for mange, forteller han.

 

Mange fine leiligheter igjen

Leilighetene i Elvebredden Park er fordelt på fire blokker og varierer i størrelse fra 51 til 156 kvadratmeter. Den rimeligste leiligheten kostet 2,6 millioner, mens den dyreste kostet 10,9 millioner.

Avdal forteller at det fortsatt er mange flotte leiligheter igjen.

– Salget har spredd seg godt blant de ulike bygningene, og det er fortsatt et bredt spekter av flotte leiligheter som ennå ikke er solgt, sier han.

Dersom du vurderer leiligheten midt i Lierbyen så bør du imidlertid ta kontakt med Avdal så raskt som mulig.

– Dette er et populært prosjekt og bare i løpet av dagene etter salgsmøtet har vi solgt to leiligheter til. Så om du går med tanker om å kjøpe en splitter ny leilighet i Elvebredden Park, så lønner det seg å være tidlig ute, oppfordrer han.

to menn

Utbyggerne Rune Halstensen (t.v) og Tor Engebakken i NBBO Utbygging gledet seg til å ta i mot kjøperne i flotte Svensefjøset.

tre personer

Med sin ansiennitet fra 1963 fikk Liv Turon velge leilighet først når salget åpnet.

 

mennesker i lokale

Nærmere 150 mennesker dukket opp når salget åpnet for Elvebredden Park