Mer tid til å nyte - i Granittlia

stor_AdobeStock_199980235

27 NYE REKKEHUS I SOLBERGELVA

Granittlia er et boligprosjekt som bygges for at du skal nyte livet i vakre og landlige omgivelser. Her får du sol fra morgen til kveld, en harmonisk utsikt og flotte turområder i umiddelbar nærhet.

Det å kjøpe en ny bolig gir deg et mer behagelig liv. Et liv hvor du får mer tid til å gjøre det du vil. Du slipper å tenke på oppussing på mange år. I stedet får du tid til å nyte, samtidig som du får friheten til å fylle dagene med det du ønsker.

 

Rekkehusene i GRANITTLIA

Granittlia vil bestå av 27 rekkehus som varierer i størrelse fra 126 til 128 kvadratmeter. Det finnes tre boligtyper med ulik planløsning. Felles for alle rekkehusene er at de går over tre plan og er romslige. 

Fasadene mot sør har et stort vindusparti som bidrar med mye lys og gir gode muligheter for å nyte den flotte utsikten. Alle boligene har to bad og takterrasse.

Priser fra kr. 4.500.000,-

 

Med kort vei til det meste

Granittlia bygges i Solbergelva i Nedre Eiker kommune. Tettstedet ligger på nordsiden av Drammenselva og har ca. 6000 innbyggere.Det ligger omtrent seks kilometer vest for Drammen sentrum. Solberg senter som er Solbergelvas lokale kjøpesenter og møteplass ligger kun 800 meters gange unna.

Granittlia er ideelt for alle som ønsker å bruke mindre tid på boligen, og ønsker seg god plass, luft og frihetsfølelse. Tomten er grensende mot Jonsebrøttet og utmark mot nord. Her er det bare å ta turskoene på og begi deg ut i et variert og spennende terreng.

 

Variert og familievennlig

Nedre Eiker byr på mange flotte muligheter for de friluftinteresserte, både sommer og vinter. Finnemarka og har et variert og familievennlig terreng, med flotte skiløyper i vinterhalvåret, og kun fire kilometer unna ligger Drammen skisenter.

Salg ved NBBO Eiendomsmegling

Ring oss på telefon 32 21 15 10 for en prat om Granittlia eller se mer her.

exterior
_Stue_Closeup

God plass og mange rom:  I Granittlia får du god plass og mange rom. Det gir familien mulighet til å vokse, eller kanskje du vil lage ditt eget drømmerom?

AdobeStock_180561418

Nabolagets beste solforhold? Rekkehusene i Granittlia blir liggende i en sørvendt helling vendt mot Granittveien i Solbergelva. Her vil solen varme fra den står opp i øst til den går ned i vest. Midtsommers byr Granittlia på hele 15 soltimer.