storhead

Utekino Drammen 2019

Gratis kino på Bragernes Torg med egne fordeler for NBBO-medlemmer.

 Lørdag 17. august kan du oppleve italiensk magi når Utekino Drammen inviterer til visning av Oscarvinneren Cinema Paradisio på Bragernes Torg. NBBO er stolt sponsor av arrangementet og tar du med deg medlemskortet ditt på visningen vanker det både gratis popcorn og mulighet til å sikre deg en av de beste plassene. 

utekino-2018

Foto fra Spiralen 2018

Nå styrker vi det kulturelle tilbudet til medlemmene våre. Byen er full av kulturarrangementer, og vi har valgt ut noen arrangementer til rabatterte priser.

Husk å fremvise medlemskort.

ØNSKER VELKOMMEN TIL UTEKINO PÅ NORGES STØRSTE TORG

tre personer på Bragernes torg

Lørdag 17. august kan du oppleve italiensk magi når Utekino Drammen inviterer til visning av Oscarvinneren Cinema Paradisio på Bragernes Torg. NBBO er stolt sponsor av arrangementet og tar du med deg medlemskortet ditt på visningen 

vanker det både gratis popcorn og mulighet til å sikre deg en av de beste plassene.

– Vi har lenge ønsket å styrke medlemsfordelene innenfor kultur og opplevelser, så når arrangørene tok kontakt med oss i fjor høst tente vi på ideen umiddelbart, og valgte å bidra med økonomisk støtte og markedsføring av arrangementet, forteller Tine Haug Fritsø som er markedskonsulent i NBBO.

Det er drammenserne Joakim Throndsen, Thomas Waitz Knutsen og Bjørn Thomassen som står bak Utekino Drammen, som er en gratis kulturopplevelse for hele byens befolkning. Årets utekino blir den fjerde i rekken og det hittil største arrangementet.

– Dette er det største vi har gjort noensinne. Bragernes Torg har en kapasitet på rundt 1500 mennesker. Og vi viser filmen gratis, så vi vet aldri hvor mange som kommer før vi faktisk står der, men håpet er at vi fyller hele torget, forteller Throndsen.

For arrangørene har det bestandig vært viktig at lokasjon og film passer sammen.

– Årets film er «Cinema Paradiso». En italiensk klassiker som er full av varme, humor og kjærlighet. Og hva passer vel bedre til denne filmen enn byens egen piazza, spør Throndsen.

 

Italiensk stemning

I samarbeid med serveringsstedene langs øvre del av torget vil det i forbindelse med arrangementet bli italiensk stemning med italienskinspirert mat. Og lyslenker skal sørge for den rette stemningen når torget fylles med stoler fra torgscenen til St. Hallvards brønn.

– Med et gigantisk lerret foran torgscenen kan ikke dette blir annet enn en helt magisk opplevelse. NBBO kommer til å være tilstede med en egen bod hvor vi serverer popcorn til medlemmene, og bakerst vil vi reservere rader forbeholdt kun for NBBO medlemmer, forteller Haug Fritsø.

 

Om cinema paradisio 

Oscarvinneren fra Italia er manges favorittfilm, og handler om den lille sicilianske gutten som blir kino-maskinist. Full av varme, humor og kjærlighet tar den tak i deg - og slipper deg aldri. 

Cinema Paradisio gikk sin seiersgang verden over i 1989, og ble i tillegg til Oscar for beste utenlandske film tildelt juryens spesialpris i Cannes og “ Gledessprederen” under filmfestivalen i Haugesund.

Den fremgangsrike regissøren Salvatore Di Vita får høre at hans barndoms venn Alfredo er død, og minnene strømmer på. Salvatore ser for seg kinoen Paradiso hvor maskinisten Alfredo hersket i ensom majestet. Da Alfredo ble blind i en brann, overtok Salvatore oppgavene hans og et dypt vennskap oppsto mellom dem. Men Paradiso ble nedlagt og Salvatore forlot hjembyen med løfte om aldri å komme tilbake. Tross løftet vender Toto tilbake for å delta i Alfredos begravelse.

September

Peter Pan

Teateroppsetting ved Brageteatret i stort cirkustelt i byparken. Urpremierern er forbeholdt NBBO juniormedlemmer. Forestillingen passer for alle fra 5 år.

Mer informasjon kommer

facebook-business-page_1958x754px_PeterPan-NY-VERSJON

September

Adam Douglas

Konsert med 40% rabatt på billetter (Drammen Scener). Bookinginformasjon sendes ut i nyhetsbrev.

Foto: Andre Lyning

tre menn

Oktober

Halvor Johansen

Standup med 50% rabatt på billetter (Drammen Scener). Bookinginformasjon sendes ut i nyhetsbrev

 

VAMP

Konsert med 40% rabatt på billetter (Drammen Scener). Bookinginformasjon sendes ut i nyhetsbrev

seks menn utendørs

November

Reisen til julestjernen

Barneteater v/Drammen Barne- og Ungdomsteater. Billetter til redusert pris. Mer informasjon kommer

dame med slott i bakgrunnen

Desember

Aurora

Konsert med 40% rabatt på billetter (Drammen Scener). Bookinginformasjon sendes ut i nyhetsbrev

 

Julekonsert i Bragernes kirke

Med Knut Anders Sørum, Ann-Helen Moen, Drammen Syfoniorkester og Det Norske Jentekor. Mer informasjon kommer

jente med maling i ansiktet

MEDLEMSFORDELER

  Gratis popcorn til alle NBBO-medlemmer.

  Reserverte NBBO-plasser hvor du og en venn kan få kongeplass. Her er det førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder.

  Fordelspriser på serveringsstedene.

NB: Husk medlemskortet ditt, enten selve kortet eller i app.

 

Vi har veldig lyst til å gjøre stas på noen medlemmer med svært lang ansiennitet! 

Har du, eller kjenner du noen som har tenkt seg på Utekino Drammen 2019 – og som har svært lang ansiennitet vil vi gjerne kontaktes. 

 

Send en E-post til: tine@nbbo.no

så vil vi gjøre filmopplevelsen litt ekstra spesiell for et par heldige.